Booking 10% cash back
polarr napsal(a):Ahoj, mám kód platný do dnešní půlnoci. Má někdo zájem?
Doplnění: už není.
Moc děkuji i takto verejne ze jsi mě poslal kod:)
Dobrý den, nemá někdo volný kód na Booking, potřebuji na dnešek. Kdyby ano, prosím do zprávy. Děkuji
Připojuji se k žádosti o kód, mám tu ještě jednu rezervaci pro 13 lidi na týden:)prosím o SZ, pokud by bylo možné, předem děkuji :)
Ahoj, vim, ze poptavka je tu velka a kodu malo, ale musim to zkusit:) kdyby naaaahodou mel nekdo volny kodik, poslal by mi ho, prosim, do zpravy? Moc dekuji
Ahoj, pokud by někdo měl booking kód, který nevyužije, byl bych mu moc vděčný. Prosím do soukromé zprávy. Moc děkuji. :)
Ala napsal(a):Ahoj, pokud by měl někdo nevyužitý kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky.
Stále máš zájem o kód ? Případně někdo jiný ........
Michal Zhor napsal(a):[citace="Ala"]
Ahoj, pokud by měl někdo nevyužitý kód, prosím o zaslání do SZ. Mockrát díky.
Stále máš zájem o kód ? Případně někdo jiný ........
[/citace]
Kód od Michala použit, ještě jednou mockrát děkuju!
Stále sháním booking kód, pokud by někdo měl navíc, prosím do SZ, klidně platný i do dnešní půlnoci. Děkuji.
Dám tomu ještě jednu šanci 😉
Kdyby tedy někdo měl nevyužity kód, budu vědět, jak s nim naložit. Prosím ale do SZ. Jinak mě zase někdo předběhne . A děkuju. Děkuju všem tady … P.
Ahoj, přišel mi snad po roce kód, zrovna když ho nepotřebuju. Tak snad někomu poslouží :)
GQREQZKR3Q
Platný do 28.4.
Ahojte, možná to je známá věc, možná ne, ale teď jsem si udělala 2 rezervace s drobnou slevou 6-7%, když jsem se na ubytko proklikla přes Google maps.
Asi to neplatí vždy a všude, ale za zkoušku nic.
MichaelH napsal(a):Posílám kód, platný do dnešní půlnoci.
6NMUXD2CMB
Jiz pouzito...opet bez infa.
jo tam me taky pobavila:)
ale taky tu obcas zebram, vzhledem k tomu ze jezdim nekam kazdy mesic vetsinou s 8 - 12 lidma tak me to usetri hodne penez:)